Γαλάτσι -Κέντρο Κοινότητας – Ανακοίνωση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Υποχρέωση εκ νέου απαιτήσεων – 6μηνη διάρκεια των ενισχύσεων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Γαλατσίου σχετικά με την εφαρμογή της νεας ΚΥΑ από 01-11-2018 θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα εξής:
Όσοι έχουν κάνει αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης από 1-1-2017 έως 31-05-2018 και δεν έχουν κάνει καμία τροποποίηση της αίτησης αυτής για να αλλάξουν οικονομικά ή προσωπικά στοιχεία θα πρέπει να κάνουν εκ νέου αίτηση, καθώς σύμφωνα με την ΚΥΑ η ενίσχυση έχει διάρκεια 6 μήνες από την ημερομηνία έγκρισης.Το ποσό μένει σταθερό και δεν μπορεί να γίνει καμία τροποποίηση στα οικονομικά στοιχεία ή στη σύνθεση του νοικοκυριού. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, θα πρέπει να γίνει νέα αίτηση είτε ηλεκτρονικά με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet είτε με προκαθορισμένο ραντεβού στο Κέντρο Κοινότητας και στο Τμήμα Μέριμνας στο 2ο όροφο του Δημαρχειακού Μεγάρου. Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 213-2055371 και 213-2055375.
Όσοι έχουν κάνει αιτήσεις ή τροποποιήσεις αυτών από 1-06-2018 και έπειτα, θα πρέπει να κάνουν ξανά αίτηση 6 μήνες μετά την τελευταία έγκριση, ακολουθώντας τον παρακάτω πίνακα:

δικαιολογητικα ΚΕΑ 2018

Προηγούμενο Άρθρο

Οι νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου μας που επηρεάζουν την ευτυχία μας

Επόμενο Άρθρο

Αλυκή Αιγίου -Ένα σπάνιο οικοσύστημα στην πόλη του Αιγίου

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.