Ποια η σχέση διατροφής και καρκίνου – Από τον ογκολόγο David Khayat

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο διακεκριμένος ογκολόγος David Khayat  προβληματίζει χωρίς δισταγμούς.

“Τίποτα», λέει ο David Khayat “δεν είναι λιγότερο σίγουρο από τη διαίσθησή μας, την οποία πάντα ακολουθούμε”.
«Δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιώσουμε με αλαζονικό τρόπο ότι η πλήρης απόρριψη ενός προϊόντος από τη διατροφή μας είτε η αύξηση της κατανάλωσης ενός άλλου μπορεί να οδηγήσει στην εκδήλωση ή όχι μιας μορφής καρκίνου»

read more:https://taneatisgaleras.blogspot.com/2018/11/david-khayat.html

Προηγούμενο Άρθρο

Γαλάτσι:Διανομή τροφίμων στις 7 και στις 8 Νοεμβρίου 2018 στο Παλαι

Επόμενο Άρθρο

Από τις εκπλήξεις της φύσης

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.