Πεντανόστιμη μακαρονάδα με σκόρδο και λάδι -Το πιάτο μας για σήμερα

Χωρίς σχόλια Share:

Πεντανόστιμη μακαρονάδα με σκόρδο και λάδι -Ένα απλό πιάτο,το οποίο όμως δεν στερείται καθόλου σε θρεπτικά συστατικά και σε νοστιμιά.

Για σήμερα -μια απλή,αλλά πεντανόστιμη μακαρονάδα.
Και θα χρειαστούμε για περίπου τέσσερις μερίδες:
-μισό κιλό σπαγγετίνη
-μισό φλιτζάνι πολύ καλής ποιότητας λάδι
-3 με 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-δύο κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
-μία ντομάτα ξεφλουδισμένη,χωρίς τα σπόρια της,κομμένη σε μικρούς κύβους.
-αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
-στη μύτη από το κουταλάκι κουρκούμι
Kαι
-βράζουμε το σπαγγετίνη με το γνωστό τρόπο ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
-λίγο πριν να είναι έτοιμο,ζεσταίνουμε,λίγο,ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
-προσθέτουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί-προσοχή δεν καίμε,προσοχή να μην καπνίσει-βάζουμε το σκόρδο.
-μόλις αρχίσει να αλλάζει χρώμα, προσθέτουμε τη ντομάτα,το μαϊντανό,το πιπέρι και το κουρκούμι
-ανακατεύουμε πολύ καλά και πολύ γρήγορα και κατεβάζουμε από τη φωτιά .
Μεγάλη προσοχή στο σκόρδο,δεν το καίμε!
-στραγγίζουμε τα σπαγέτι μας και αμέσως τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
-ανακατεύουμε,προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι αν νομίζουμε ότι χρειάζεται,
και σερβίρουμε!
Τόσο απλά,τόσο νόστιμα!

Μπορούμε να συνοδεύσουμε το πιάτο μας με ένα ξηρό φρουτώδες λευκό κρασί και να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα ή το δείπνο μας!

Κείμενο και επιμέλεια κειμένου: galatsinews.gr

Διαβάστε επίσης στο galatsinews.gr:Τρόφιμα – ποια από αυτά μπαίνουν στο ψυγείο και ποια όχι

Προηγούμενο Άρθρο

Ιαπωνία : O σφοδρότατος τυφώνας «τζέμπι» σαρώνει την Ιαπωνία

Επόμενο Άρθρο

Αφροδισιακές τροφές που αυξάνουν την ερωτική επιθυμία και απογειώνουν,σοκολάτα και μέλι

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.