Ελαφριά πανακότα, panna cotta, γιαουρτιού με φρούτα του δάσους

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

H πανακότα, panna cotta είναι από τα πιο γνωστά γλυκίσματα Ιταλικής προέλευσης.
Αποτελείται από μαγειρεμένη κρέμα γάλακτος, η οποία έχει στερεοποιηθεί κατά την παρασκευή με ζελατίνη.
Το όνομά της στα ιταλικά σημαίνει “ψημένη κρέμα”… read more:https://taneatisgaleras.blogspot.com/2022/01/panna-cotta.html

Προηγούμενο Άρθρο

“Γαλάτσι ο τόπος μου”: Για τα κρούσματος Covid-19 στο Δημαρχείο

Επόμενο Άρθρο

Ρόφημα από φρέσκες βελόνες πεύκου για λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.