γιουβαρλάκια με μαϊντανό,δυόσμο και άλλα βότανα

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Γιουβαρλάκια με πολλά-πολλά βότανα,ένα πολύ αγαπημένο φαγητό για μικρούς και μεγάλους

Τα γιουβαρλάκια επίσης γουρβαλάκια ή γουβαρλάκια -τουρκικά yuvarlak, ή yuvarlak köfte, είναι φαγητό της ελληνικής, της κυπριακής και της τουρκικής κουζίνας
Το όνομα σημαίνει στρογγυλός στα τουρκικά, περιγράφοντας μια πηχτή σούπα με αυγολέμονο.

…read more:botanologia.gr

Προηγούμενο Άρθρο

ένα μεθυστικό γλυκάκι για τα απομεσήμερα-κορμός με σοκολάτα, ταχίνι και μέλι

Επόμενο Άρθρο

Πώς να αποφύγετε τις παγίδες των fake news

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.