Η κατανάλωση σκόρδου και κρεμμυδιών προστατεύει από τον καρκίνου του παχέος εντέρου

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η κατανάλωση σκόρδου ,κρεμμυδιών και πράσων,δηλαδή των λαχανικών της ομάδας Allium,συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Asia Pacific Journal of Clinical Oncology.
read more:https://taneatisgaleras.blogspot.com/2022/01/blog-post_88.html

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή 10 Μαϊου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφή και επανεγγραφή στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Επόμενο Άρθρο

Τα πρώτα στοιχεία για το πιλοτικό πρόγραμμα μείωσης βλάβης για χρήστες ουσιών που υλοποιούν Περιφέρεια Αττικής-ΚΕΘΕΑ-ΟΚΑΝΑ-Δήμος Αθηναίων

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.