Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 12:00 μ.μ.

“Η πλέον καθαρή μορφή ενέργειας είναι η… μη χρήση ενέργειας. Στη βάση της λογικής αυτής, η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης αποτελεί βασική συνιστώσα της στρατηγικής της κυβέρνησης για την επίτευξη των εθνικών ενεργειακών και περιβαλλοντικών στόχων. Συμβάλλει, επίσης, ουσιαστικά στην τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης, την ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Με τον Νόμο 4342/2015 ενσωματώθηκε στο εθνικό δίκαιο η Οδηγία 2012/27/ΕΕ περί ενεργειακής απόδοσης. Σε αυτόν καθορίζεται ως εθνικός ενδεικτικός στόχος η συνολική τελική κατανάλωση ενέργειας για το έτος 2020 να μην υπερβαίνει τους 18,4 εκατομμύρια ΤΙΠ. Επίσης, μέσω της εφαρμογής συγκεκριμένων μέτρων, προβλέπεται σωρευτική τελική εξοικονόμηση ενέργειας 3.3 εκατομμυρίων ΤΙΠ για την περίοδο 2014-2020….

δείτε ολόκληρο το το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον παρακάτω σύνδεσμο:https://exoikonomisi.ypen.gr/

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης: https://exoikonomisi.ypen.gr . Λειτουργεί επίσης Γραφείο ενημέρωσης και πληροφόρησης κοινού (Help Desk) με τηλ: 210.3000.877 και email: infoekoii@etean.com.gr

http://www.ypeka.gr/

~~~~~~~~~~~~~~~~~

εδώ:http://ecopress.gr/?p=5750 θα βρείτε και άλλες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα

Προηγούμενο Άρθρο

Μεγαλειώδης και συγκινητική συναυλία του Θ. Μικρούτσικο για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Επόμενο Άρθρο

Στον ιστό της σατανικής HI-TECH Ονειροπαγίδας

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.