Γαλάτσι – Επανυποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Στέγασης για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Στις 30/9/2019 συμπληρώνεται το εξάμηνο ισχύος των αιτήσεων του Επιδόματος που εγκρίθηκαν έως και 31 Μάρτιου 2019.

Η  πληρωμή του Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί κανονικά. 

  • Οι αιτήσεις όσων εξακολουθούν να πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος θα ανανεωθούν αυτόματα για έξι ακόμη μήνες.  

  Προσοχή: Όσοι εξ αυτών έχουν αλλαγές στη σύνθεση του νοικοκυριού τους σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο, οι οποίες δεν προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις, μπορούν εντός του Σεπτεμβρίου να ανακαλέσουν την αίτηση και να υποβάλλουν νέα.    

  • Για τις αιτήσεις εκείνες για τις οποίες διαπιστωθεί ότι δεν πληρούνται πλέον οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος (ενδεικτικά: λήξη περίοδος ισχύος του ηλεκτρονικού μισθωτηρίου, αλλαγή σύνθεσης νοικοκυριού, αλλαγή των εισοδημάτων ή περιουσιακής κατάστασης του νοικοκυριού) οι αιτήσεις δεν θα ανανεωθούν. Στους δικαιούχους θα αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι η χορήγηση του επιδόματος δεν θα ανανεωθεί αυτόματα. 

Μπορούν να υποβάλλουν νέα αίτηση από 1/9/2019-30/9/2019 είτε στο www.epidomastegasis.gr είτε κατόπιν ραντεβού στο Κέντρο Κοινότητας Γαλατσίου (2ος όροφος, Αρχιμήδους 2& Ιπποκράτους).

Προηγούμενο Άρθρο

Γαλάτσι – Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο Κοινωνικής Υπηρεσίας για δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Επόμενο Άρθρο

Γαλάτσι – Πρόσκληση στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.