Δήμος Γαλατσίου: Μόνο ηλεκτρονικά φέτος η προσκόμιση της αξίας τοποθέτησης (voucher) για τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μόνο ηλεκτρονικά φέτος η προσκόμιση της αξίας τοποθέτησης (voucher) για τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Δήμου Γαλατσίου

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου ενημερώνει τους γονείς των βρεφών και νηπίων που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς μας σταθμούς μέσω προγραμμάτων της ΕΕΤΑΑ, πως εφέτος για λόγους διευκόλυνσης των γονέων , αποφυγής συγχρωτισμού και προστασίας από τον covid-19 η προσκόμιση της αξίας τοποθέτησης (voucher) θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση dps@galatsi.gr
Επομένως μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ στις 20/8/2021, οι δικαιούχοι θα πρέπει απαραιτήτως να ενεργήσουν ως ακολούθως:
-. Δευτέρα 23/8/21 και Τρίτη 24/8/21 ώρες 8.00 έως 14.00 αποκλειστικά και μόνο οι δικαιούχοι των βρεφικών τμημάτων αποστέλλουν ηλεκτρονικά το voucher ( όπως το κάνουν λήψη από την ΕΕΤΑΑ και αυστηρά μόνο σε μορφή .pdf ), τηλέφωνα επικοινωνίας δικαιούχου, ημερομηνία γέννησης του παιδιού, διεύθυνση κατοικίας και μόνο ένα σταθμό επιλογής (να συνάδει με την ηλεκτρονική αίτηση που υπέβαλλαν)
Διευκρινίζουμε πως βρέφη θεωρούνται τα παιδιά που στις 30/9 δεν έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη.
-. Τετάρτη 25/8/21 έως Παρασκευή 27/8/21 ώρες 8.00 έως 14.00 αποκλειστικά και μόνο οι δικαιούχοι των παιδικών τμημάτων αποστέλλουν ηλεκτρονικά το voucher ( όπως το κάνουν λήψη από την ΕΕΤΑΑ και αυστηρά μόνο σε μορφή .pdf ), τηλέφωνα επικοινωνίας δικαιούχου, ημερομηνία γέννησης του παιδιού , διεύθυνση κατοικίας και μόνο ένα σταθμό επιλογής ( να συνάδει με την ηλεκτρονική αίτηση που υπέβαλλαν)
Η κατοχύρωση των θέσεων θα γίνει με κριτήριο τον χρόνο και την σειρά ηλεκτρονικής παραλαβής των voucher στο e-mail της υπηρεσίας ( dps@galatsi.gr ).

Για την επιβεβαίωση της παραλαβής, η υπηρεσία θα σας αποστείλει απαντητικό e-mail με τον αύξοντα αριθμό καταχώρησης του ηλεκτρονικού σας μηνύματος.
Μετά την συμπλήρωση των θέσεων η υπηρεσία θα επικοινωνήσει με εκείνους τους δικαιούχους που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στις δομές, προκειμένου να τους προσκαλέσει για υπογραφή της σύμβασης σε προκαθορισμένο ραντεβού.
Στην περίπτωση που στο παιδικό τμήμα επιλογής του δικαιούχου σημειωθεί πληρότητα θέσεων, ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα τοποθέτησης σε τμήμα με διαθέσιμες θέσεις.
Από Τρίτη 31/8/21 και ώρες 10.30 -14.00 , οι γονείς που ενδιαφέρονται για την φιλοξενία των παιδιών τους στις δομές μας εκτός προγραμμάτων ΕΕΤΑΑ, θα επικοινωνούν τηλεφωνικά με την προϊσταμένη του σταθμού που υπέβαλλαν την ηλεκτρονική τους αίτηση.

galatsinews.gr 18-08-2021

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Γαλατσίου – Την Κυριακή 22 Αυγούστου μεγάλο αφιέρωμα «Κάτω από την πανσέληνο με τα τραγούδια της Χαρούλας» στην Ομορφοκκλησιά

Επόμενο Άρθρο

Ο αριθμός των ατόμων που έχουν πεθάνει από την πείνα τους τελευταίους 12 μήνες έχει εξαπλασιαστεί, ξεπερνώντας αυτόν της COVID-19.

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.