Γαλάτσι ο Τόπος μου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – συζήτηση «Πόλη-Δημοκρατία-Πολιτισμός» την Δευτέρα 20 Μαΐου στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «Αμπάριζα».
Την συζήτηση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Σπύρος Παναγιώτου θέτοντας το θέμα του πολιτισμού ως στοιχείο δημοκρατίας και συμμετοχής στα πράγματα της πόλης.
Ακολούθησαν οι εξαιρετικές εισηγήσεις της ομ. Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών Πέπης Ρηγοπούλου και της καθηγήτριας γλωσσολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ Γιάννας Γιαννουλοπούλου.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν παρευρισκόμενοι όπως ο Λαοκράτης Βάσσης , Ίκαρος Πετρόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος κλπ με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις των οποίων η συζήτηση ακόμη πιο πλούσια.
Κοινή επιθυμία εισηγητών και παρευρισκομένων η συνέχιση ενός παρόμοιου κύκλου συζητήσεων με την συμμετοχή φορέων της πόλης κάτι το οποίο αποδέχθηκαν οι διοργανωτές.
Γαλάτσι 21-5-2019