Γαλάτσι-Η κοπή της βασιλόπιτας στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «Αμπάριζα»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/1/2019 στον χώρο «Αμπάριζα» η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας από τον συνεταιρισμό Γαλατσίου «Χωρίς Μεσάζοντες», τον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «παίρνω Αμπάριζα» και την νέα δημοτική κίνηση «Γαλάτσι ο Τόπος μου».
Ευχήθηκαν τους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού Τάκης Παπαζαφειρόπουλος, ο Στέργιος Θεοδωρίδης από το χώρο «Αμπάριζα» και ο Θωμάς Κώτσιας από μέρους της δημοτικής κίνησης «Γαλάτσι ο Τόπος μου» .
Ανάμεσα στα άλλα οι προαναφερόμενοι τόνισαν ότι συμμετέχουν στην νέα δημοτική κίνηση πρωτίστως :
«“Γιατί αγαπάμε αυτήν την πόλη. Εδώ μεγαλώσαμε , στους δρόμους και τις γειτονιές της παίξαμε παιδιά, ονειρευτήκαμε, αγαπήσαμε, πονέσαμε, κλάψαμε.
Δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για την άθλια κατάσταση αυτής της πόλης σε όλους τους τομείς, την εγκατάλειψη, την συνεχή υποβάθμιση και τα τόσα άλλα που άλλωστε όλοι γνωρίζετε.
Δεν μας αρέσει αυτό που ζούμε, θέλουμε μια εναλλακτική προοπτική που θα ζωντανέψει την πόλη και θα την κάνει πιο ανθρώπινη.
Θέλουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ζωή μας σ’ αυτή.
Ό,τι άξιο παράγει αυτή η πόλη πρέπει να βρίσκει διέξοδο και να αναδεικνύεται στα δημοτικά συμβούλια. Να σταματήσει το διαρκές βάλτωμα του δήμου που επιβάλει ο κομματισμός και το διαρκές «μποκάρισμα» κάθε τι καινούργιου και δημιουργικού.
Στόχος μας είναι η καθολική αναγέννηση του Δήμου.»

galatsinews.gr 28-01-2019

Προηγούμενο Άρθρο

Αναγνώριση της αποτελεσματικότητας του Δήμου Γαλατσίου σε πανελλήνιο επίπεδο

Επόμενο Άρθρο

Ο Jean-Paul Sartre – Ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να ζει ελεύθερος

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.