«Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!» Έρευνα για το Λατομείο Λεβεντάκη και καθαρισμός

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Δελτίο τύπου Σήμερα 13:21
Καθαρίσαμε το Λατομείο Λεβεντάκη γιατί εσείς το ζητήσατε!
Ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!» μαζί με το 1ο σύστημα προσκόπων Γαλατσίου, συμμετείχε στην πανελλαδική εθελοντική δράση «Let’s do it Greece».
Στην πρόσφατη μεγάλη έρευνα που κάναμε, το 45% των πολιτών ζητούσε από την νέα δημοτική αρχή να ασχοληθεί επιτέλους με το πρώην Λατομείο Λεβεντάκη που έχει αφεθεί στο έλεός του. Ακούγοντας αυτήν την φωνή, μαζί με το 1ο σύστημα προσκόπων Γαλατσίου, βάλαμε τα δυνατά μας και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, συνεχίζοντας την παράδοση εθελοντισμού που έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου, Κώστας Ζώμπος, ήδη από το 2008.

Δελτίο τύπου Σήμερα 11:24
Οι Γαλατσιώτες ζητούν την αξιοποίηση του Λατομείου Λεβεντάκη
«Άγνωστο» παραμένει για το 59% των Γαλατσιωτών το Λατομείο Λεβεντάκη το οποίο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει σε πολλούς τομείς το Γαλάτσι και να ομορφύνει την πόλη μας.
Όπως φανερώνει η έρευνα «Εσείς Είστε Οι Πρωταγωνιστές» που έκανε ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!», οι πολίτες του Γαλατσίου δεν γνώριζαν το Λατομείο Λεβεντάκη ωστόσο πρότειναν, η επόμενη δημοτική αρχή να το αξιοποιήσει προς όφελος του Γαλατσίου.
Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν οι Γαλατσιώτες σε ποσοστό 45% θα επιθυμούσαν να μετατραπεί σε συναυλιακό χώρο, με την δεύτερη πιο δημοφιλή απάντηση να είναι το πάρκο αναψυχής.
Οικονομολόγος MSc
Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου
Κώστας Ζώμπος

Προηγούμενο Άρθρο

Αυτοάνοσα όταν το Σώμα Χάνει την Ισορροπία του

Επόμενο Άρθρο

20 μήνες ζωής κλέβει η μόλυνση του αέρα από κάθε παιδί που γεννιέται σήμερα

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.