Γαλάτσι – Δωρεάν διανομή προϊόντων στις 4 Απριλίου στο ΠΑΛΑΙ σε δικαιούχους ΚΕΑ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Δελτίο τύπου

Δωρεάν διανομή προϊόντων στις 4 Απριλίου στο ΠΑΛΑΙ σε δικαιούχους ΚΕΑ

Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ενημερώνει ότι την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου –απέναντι από το Άλσος Βεϊκου) θα  πραγματοποιηθεί  δωρεάν αναδιανομή  προϊόντων  σε τετραμελείς οικογένειες  δικαιούχους  του προγράμματος ΚΕΑ.

 Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ημέρα και ώρα   προσέλευσης στο χώρο διανομής των προϊόντων,  έχοντας μαζί του, το Α.Μ.Κ.Α., Ταυτότητα ή Διαβατήριο. Σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες

galatsinews.gr 02-04-2019

Προηγούμενο Άρθρο

Nicole Kidman : Πάντα με εκπλήσσει ο σκληρός τρόπος που οι γυναίκες κρίνονται στις ταινίες δράσης

Επόμενο Άρθρο

Παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.