Γαλάτσι – Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο Κοινωνικής Υπηρεσίας για δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Γαλατσίου – Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο Κοινωνικής Υπηρεσίας για δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Σας ενημερώνουμε ότι στο link που ακολουθεί ( https://forms.gle/LtNoQUqPBJTR2tMj6 ) θα βρείτε το ηλεκτρονικό  ερωτηματολόγιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας που έχει σκοπό τη διερεύνηση των  αναγκών του πληθυσμού για την ανάπτυξη ενημερωτικών προγραμμάτων για  τους πολίτες του Γαλατσίου.
Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο του ερωτηματολογίου αφορά στη διερεύνηση  των πεδίων ενδιαφέροντος των κατοίκων του Δήμου Γαλατσίου για κοινωνικά ζητήματα που τους προβληματίζουν και για τα οποία θα επιθυμούσαν να  λάβουν περαιτέρω σχετική ενημέρωση από εξειδικευμένους επιστήμονες και απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών, κατοίκους της πόλης μας.

Επισημαίνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και εξυπηρετεί αποκλειστικά σκοπούς της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου σχετικά με τον σχεδιασμό δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προς τους πολίτες της πόλης.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο  https://forms.gle/LtNoQUqPBJTR2tMj6

Τηλ. 213 2055427 και 2132055330
e-mail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
Website: www.galatsi.gov.gr

galatsinews.gr 27-08-2019

Προηγούμενο Άρθρο

Γαλάτσι – Πλήρως ανακαινισμένες και πιστοποιημένες για την ασφάλειά τους όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου

Επόμενο Άρθρο

Γαλάτσι – Επανυποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Στέγασης για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις

Δείτε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.